Når man har god til på morgenen er det gøy å lage noe man ellers aldri pleier å lage; pannekaker. I dag lagde jeg en sunn og god oppskrift på kun tre ingredienser:

  • 1 moden banan
  • 70-80 gram havregryn/havremel
  • 2,5 dl mandelmelk
  • 1 ts kanel (hvis man vil 🙂

IMG_4637

Hvis du kun har havregryn, kan man enkelt gjøre det til mel ved å ta det i en blender. Til denne oppskriften bruker jeg en blender uansett, og startet med å blende havregrynen, så tilsette melken og bananen og blende på nytt. Jeg brukte usøtet mandelmelk, men man kan helt sikkert brukte søtet hvis man foretrekker det. Bananen bør være middels stor for å gi en passe konsistens og nok søtsmak.

IMG_4638

Stek pannekakene i middels varme. Når det begynner å boble kan du snu de og steke de i to minutter til. Når alle pannekakene er ferdig kan du ta på sirup, frukt, bær osv. Jeg valgte å ta på litt mer banan og druer fordi det var det eneste jeg hadde… Men digg var det! Denne oppskriften gir 7 små pannekaker eller 3-4 store.

IMG_4667

 

Julia