Vaniljepannekaker med Peanøtt-sjokosaus

Når pannekaker er så lett å lage er det umulig å ikke få lyst på det hele tiden. Etter mitt forrige pannekake-innlegg har jeg fått helt dilla på det. Jeg har brukt samme base og så tilsatt ulike smaker. Idag ble det vanilje- og bringebær-pannekaker med en deilig saus på toppen – god dessert til frokost!

Pannekaker:

 • 50 gram havregryn
 • 1 liten banan
 • 2,5 dl mandel melk
 • 1/2 scoop vaniljeproteinpulver
 • 1 ts kanel
 • 1 ts chiafrø
 • 50 g bringebær

Peanøttsjokosaus

 • 1 1/2 ts peanøttsmør-pulver (Jeg bruker PB2, som jeg kjøpte på gymgrossisten.no)
 • 1 ts sjokoladepulver
 • vann til den konsistensen du vil ha

Hvis du har en blender eller food processor, tar dette kun 1 minutt å lage. Blend først havregrynen til mel, og tilsett banan, mandelmelk, vaniljeproteinpulver, kanel og chiafrø. Stek på middels varme og flipp pannekakene når det begynner å boble på overflaten. Kutt halvparten av bringebærene i små biter og putt det på pannekakene under steking. Resterende kan du pynte på kakene til slutt. For å lage sausen blander du kun peanøttpulveret og sjokoladepulveret med litt vann slik at konsistensen blir tykk, men litt rennende.

Nå som du har stekt alle pannekakene heller du sausen over, kaster litt bringebær på toppen, og munch!

Processed with VSCO with c1 preset

← Previous post

Next post →

1 Comment

 1. Anon

  Det så kjempegodt ut! Gleder meg til å prøve å lage dette 🙂

Leave a Reply